Page 18 - Adriatic Club Book 2015
P. 18

                              29.05. - 31.05. 2015 Istra
Še eno majsko jutro, v katerega so nas zbudili sončni žarki in vonj po morju. Nekateri smo si še pred zajtr- kom privoščili kopanje v morju ali v hotelskem ba- zenu, spet drugi smo si noge pretegnili na jutranjem sprehodu ob morju, tretje pa je iz postelje priklical spomin na odličen zajtrk, poln sočnega sadja, svežega kruha, zapeljivih slaščic, prave kave in kozarca penine. Po zajtrku smo se udeleženci dogodka še zadnjič zbra- li na terasi hotela, poklepetali, načrtovali naslednja druženja, delali načrte za prihodnje izlete in se poslo- vili. Po treh dneh, polnih čudovitih vtisov in prijetnih spominov, lahkotnih klepetov in spoznavanja novih prijateljev, je bilo slovo težko, a smo si obljubili, da se kmalu spet srečamo. Mnogi od nas, ki nas niso klicale nedeljske obveznosti, smo si privoščili še skupno kosi- lo ali vsaj kozarček v restavraciji Stari Podrum, ki smo jo z veseljem ponovno obiskali.
Probudili smo se u još jednom majskom jutru, punom sunčanih zraka i mirisom mora. Neki su pred doruč- kom već otplivali u moru ili bazenu, dok su drugi sje- li za stol nakon jutarnje šetnje. Pomisao na okusan doručak, sa puno voća, domaćeg kruha, uz šalicu kave ili čašu šampanjca, izmamio je čak i one koji vole malo duže spavati.
Nakon doručka zadnji put smo se okupili na terasi hotela, malo popričali o provedenom vikendu, pla- novima za buduća druženja i izlete te se pozdravili uz obećanje da ćemo se uskoro ponovo družiti. Nakon trodnevnog druženja, koje će ostati u sjećanju sa puno dobrih uspomena, rastanak od prijatelja, koje smo tek nedavno upoznali, nije bio lak. Nekolicina se nastavi- la družiti na zajedničkom ručku u Starom podrumu, a onda smo se uputili svaki svojoj kući, u iščekivanju novog okupljanja.
    16 Adriatic Club 2015
   





























































































   16   17   18   19   20